Τρόποι Αποστολής - Επιστροφές

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προίοντων γίνεται είτε μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ Courier, είτε μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής είτε μέσω της Speedex. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από εμάς εντός 2 εργάσιμων ημερών (ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00 – 14:00) .

Η εταιρεία BABYWEARING 365 δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων. 

Για να αναζητήσετε την παραγγελία σας πατήστε μέσω ΕΛΤΑ Κούριερ πατήστε εδω!

Για να αναζητήσετε την παραγγελία σας μέσω Γενικής Ταχυδρομικής πατήστε εδώ

Για να αναζητήσετε την παραγγελία σας πατήστε μέσω Speedex πατήστε εδω!

Επιστροφές

Επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος σας. Η αλλαγή θα γίνεται δεκτή μόνο με την απόδειξη αγοράς, εφόσον το προϊόν δεν έχει φθαρεί, δεν έχει πλυθεί και διαθέτει όλα του τα παρελκόμενα. Η συσκευασία του θα πρέπει να είναι επίσης σε άριστη κατάσταση. 

Η διαδικασία έχει ως εξής. Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας να μας ενημερώσετε για την επιστροφή του προϊόντος. 

Μπορείτε να μας βρείτε στο τηλέφωνο 694 4701258 ή και στο email info@babywearing365.com. 

Εφόσον το προϊόν εκτιμηθεί ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση θα εγκριθεί και θα σας αποσταλεί ο κωδικός του συνεργαζόμενου Courier που σας εξυπηρετεί καλύτερα και τα στοιχεία παράδοσης της εταιρίας Babywearing365, ώστε να επιστρέψετε το προϊόν (με χρέωση δίκη σας 3,5 €).

Το κόστος αποστολής και επιστροφής των προϊόντων (7€) βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη και αφαιρείται από το ποσό της επιστροφής. 

Αφού το προϊόν παραληφθεί και είναι στην αρχική του κατάσταση όπως ακριβώς το περιγράψατε , εντός 2 εργάσιμων ημερών θα γίνεται η επιστροφή χρημάτων εφόσον μας έχετε στείλει το IBAN της τράπεζας σας σε έναν από τους παραπάνω τρόπους επικοινωνίας.